Tuesday, May 25, 2010

Kerinduan Kepada John~

Salam Alaik...

Dah lama aku tak update, ok... Maaf... Bukan aku sengaja, cuma aku tak dapat nak online... 4 minggu genap aku rindukan lappy aku, John.. haha..

Sebab aku sekarang sibuk nak exam, mungkin aku payah lagi la nak update blog~ Takpelah, aku letakkan surat aku untuk Evans~ Huhu...


Sehingga bertemu lagi~

10 comments:

Hakim said...

tak bole bla john..
hahaha..
get well soon john..
walaupn aku x memahami john..
aku tetp syg syg john mcm aku syg ko..haha

Wan Perlis said...

rindu kat blog ni
updatee

akuanakpahang said...

Salam sahabat..
Lama benor tak bersua di alam siber kita..tertanya juga koner kerh aok jika sihat alhamdulillah. Semoga ceria sokmo hendoknya.

relevan said...

Uihs,,sesekali muncul..

Amir Ariff said...

hidup lg blog ko yea. huhu

pungkar said...

lame bnor tak updatenye...hehe

Cikgu Jang .. said...

jangan jadikan tak update blog satu bebanan le pulok....

Redz da Tsar said...

Haha.. John tu Laptop Aku~ Hehe....

4 minggu dia tak sehat tue sebab tak terhapdet~

hans said...

fuh
laptop aku xada nama lagi lah

cikmemy said...

ceh,aku ngatkan john tu sapelah..heisy..g bwk dia jumpe dr..x susah ke student nak buat keje xde lappy ha?aku terketar2 nak wat keje taw lau lappy rosak....aku pakse uncle kedai pc tu betulkan cepat2..hukhuk