Sunday, September 6, 2009

Malam Pesta Muda-Mudi

Salam Alaik...

Aku baru jer berjaya memborikan perut aku yang ramping nie setelah bergerak melayan jemputan 5 rumah... Hehe... Kelima-lima rumah tue semuanya buat function/parti/kenduri/majlis bukak rumah baru... huhu... Al-maklumlah, sangat teruja apabila berpindah ke rumah baru...

Trip bermula pada jam 630pm di rumah McD dan rakan-rakan... Kat sane duk solat Maghrib berjemaah dan berbuka puasa sama-sama dengan set-set Melayu Islam... hehe... Diorang masak rendang agaknya... Aku pun dah lupa sebab banyak sangat makan... Lepak sana agak lama sebab melayan tetamu dan berborak... Jarang dapat peluang macam nie sebab masing-masing sibuk belajar....

Selesai bukak puasa, dalam 930pm, bergerak ke Pratham (Nama apartment) untuk melayan lagi 5 bijik rumah... Bermula dengan tingkat 2, bilik nombor 2 atau no rumah 202... Rumah milik Skantha dan kawan-kawan... Kat sana layan Coca Cola dan Sprites jer memandangkan perut dah full berbuka tadi... Selamat beer tak bukak lagi... Eish..> Astaga...

Pas tingkat 2, naik pulak tingkat 4, rumah Vidia dan kawan-kawan... Kat sana layan potato lovers dari Snack Shack... Mase tue aku dan Edi jer... Tambah makan ayam menda tah... Sedap gak...

Bila makanan/bolus dah menyesakkan salur pengahdaman aku, aku naik tingkat sepuluh, umah Pinky, Shar dengan Ina...Kat sana tak makan banyak dah... Sekadar layan masakan punjab Shar dengan Coke dan Sprites lagi... Berborak sakan la mase tue... Nak-nak pulak ada speaker macam haram besar... Berdiskosi la budak nie...

Gambar aku tak ambik banyak... Nak tengok, sila bukak facebook.. Aku upload gambar hp aku dulu... Gambar dalam hp Edi, aku upload lain kali...

Setakat ini saje... Nanti aku update lagi

1 comment:

Webmaster@Echam said...

Ada perayaan apa kat sana??? Nampok macam merioh je....