Saturday, June 5, 2010

Maaf: Saya sedang Sibuk

Salam ALaik

Esok, aku akan berperang dengan peperiksaan Blok 1 bagi Tahun kedua... Jadi, tue la sebab aku lama tak mengapdet blog nie... Sangat maaf kay...

Dan insya Allah, kalau takde aral melintang, aku sedang siapkan kertas-kerja-tak-boleh-pakai tentang perkara yang masih segar walaupun dah lama dah wujud... Tajuk apa aku takleh nak hebah... Tunggu eh...

Dan, sila doakan aku~

Itu saje... terima kasih~

4 comments:

deus X machina said...

gud luck redz!

hans said...

gudluck bro

Wan Perlis said...

go go go
good luck

oh malaysia said...

all da best redz. aku pun skg mood exam ni.. cuak plak. dah la x berapa nak study. haha.