Saturday, March 7, 2009

Aku dah sampai...

Salam Alaik...

Aku dah tiba...

Kul 2am waktu Malaysia, 1130pm waktu Bangalore...

Sekarang aku kat ho(s)tel kat sini... Agak bagus, 3.75 bintang kot...

Ok, nak rest... Sebelum tue, just for info, aku secara tak sengaja terjumpa wi-fi kat sini... Haha...

Sehingga bertemu kembali...

9 comments:

Portgas .D. Ace said...

ok...
bgus...
best x naik flight???
sape ag y anta slen fmly ko??

myieda said...

Alhamdulillah
selamat sudah
selamat bjuang di bumi keling
ops
he2

siti zubaidah helmaterlidi said...

alhamdulillah..
jg diri leklok
:D

nadzbuzz said...

napelaaa kapal terbang tu x stop kat umah kareena kapoor...rugi3x

oryza sativa said...

wa... rezeki.. xpyah nak daftar2 wireless... hehe...

pakDin said...

vannikam.....

Syafiq Nawi said...

kim salam kat DATUK Shah Rukh khan

Don Balon said...

puyyooo...duan..
puas la aok makan roti canai kat sana.. hehe

Muhammad said...

Portgas:

Member aku hantar: Ijoi, Firmad, Sazzul, n farah

myieda:
Keling sensitif ar...

Beddy:
Thankz

nadz:
kalau ada airport kat umah dia, da lame aku berenti

Oryza:
bukan wi fi free ar.. Wi fi hotel je kat bangalore... kat manipal kena daftar + bayar gak...

pakdin:
Yelerki

Syafiq:
No hal la... Aku jumpa nanti aku kem salam

Don balon:
Roti canai takde ar kat sini... chapati banyak ar...