Thursday, March 19, 2009

Hidupku Agak Aman Di Sini

Salam Alaik...

Setelah kira-kira 12 hari di India, aku rasa seperti 12 minggu... rindu aku kepada keluarga dan rakan-rakan sangat menebal... haha... Selamatlah ada rakan-rakan baru aku kat sini, budak KTT dan Taylors dan Zaid, yang menjadikan perasaan aku 12 minggu menjadi 6 minggu...

haha...

nanti la aku tulis panjang-panjang.... nanti aku bagi dengan gambar sekali...

Sekarang aku nak rest...

internet takde lagi sebenarnya...

nanti aku dah apply akuu rajin la balik tulis blog...

Apa-apapun man united tetap di hati....

4 comments:

Portgas .D. Ace said...

haha~
blah r..
MU da kalah r...
4-1..
wat malu je...
pasukan gergsi kalah byk tue..
haha~

pakDin said...

biasa ar tu...
nama pon bola...
dah kalau bulat, mcm2 boleh jadik..
yer tak??

pss...tension gak sebenarnya

Anonymous said...

butoh la...dah lemah mmg la lemah...m.u kalah ngn fulham...haha....tgk r liverpool,tlalu kuat beb...fuyooo

MieTo said...

united tetap kebal...