Saturday, February 20, 2010

Aku Nie Radikal Sangat Ke?

Salam Alaik..

SATU
Teringat satu masa dulu, aku tengok satu drama Melayu, si hero berkata pada kawan dia, "Ko jangan nak dekat dengan awek aku... Tak elok ko dekat dengan dia, sebab dia awek orang"...

Geram aku nak seligi penulis skrip tue, ape kejadahnye 'awek' tak boleh dekat... Bukan bini pon lagi...

Ekstrem tak aku?

DUA
Aku agak tak berkenan (bukan benci) bila ada makhluk yang jenguk blog aku sekali, atau tinggal komen sekali pastu tulis, "I follow blog u, follow me back k"... Haha... Mabuk ka? Kemaruk sangat nak follower... Ok, aku follow jugak la... Kesian la, kan?

Sapa yang banyak komen dalam bog aku, atau blog diorang menarik, automatik aku follow... Tak payah nak kata macam ayat kat atas nie... Just tinggal jejak macam 'Salam Ziarah' etc... Nanti aku klik dan aku baca blog korang, aku linkkan sekali dan kalau menarik aku follow...

Biasanya kalau ada yang tinggal komen, atau tinggal jejak kat Shout out aku akan linkkan terus blog diorang... Supaya mudah aku nak tengok update... Jadi, kalau nak aku letak link korang, cuma tinggalkan jejak jer...

p/s: Sila jangan semakkan aku punya shoutout dengan bisnes MLM atau MGM atau online bussiness... Selamat shoutout takleh delete... Kalau boleh delete, aku delete dan 'ban' terus... Hehe... Maaf agak panas entri nie...

Pos ini di'pos' dengan Scheduled Post option sebab aku tak online dalam 20 hari... Untuk maklumat lanjut, Sila lihat entri ini~ Harap maklum..

9 comments:

deus X machina said...

m.u kalah la redz
damn!!!!

GhOsToNe said...

betoi2!
ak jgk menci bile owg suwoh follow blog diew!

Cikgu Jang .. said...

lain macam je bro.....hati ade panas ke ?

Daun Bidara said...

lamanya cuti, mesti banyak pengalaman jauh berjalan

Finaz said...

setuju2..
mmg gak patut paksa2 org follow. Suka ati dia lah nak ikut ke tak..
hmm..akak terfikir agak2 ko nih dah sampai destinasi ke belum? Ok selamat berjln2 dan selamat pulang amin..

aku zaty said...

huih garang nye..
hee~
singgah2..=)

Rajuna said...

hai,
jom ikut i makan2 kat hotel?
(promo jadi downline hai-o), kah kah

Faridrashidi.Com said...

Assalamualaikum..

Suatu ketika blog saya juga punya shoutmix atau dengan bahasa lebih kemas lagi 'Chitchat'. Tetapi saya terus saja buang bukan kerana benci, tetapi kerana rimas dengan iklan tak berbayar.

Jadi saya buangnya.

Mari kita menjadi sahabat.

deus X machina said...

salam singgah
salam ziarah
blogwalking













erk888