Friday, May 15, 2009

Mayat Itu Berkata-kata: Ujian dari Tuhan

Salam Alaik… 

Pagi tadi, aku ada Anatomi Spotter… Ujian ini memang memerlukan kecekapan dalam mengimbas segala aspek dalam tubuh manusia… Haha… Kalau dia bagi gambar memang Nampak senang, tapi, ujian ni, dia bagi specimen dari mayat… 

Macam-macam spesimen ada, tangan, kaki, lutut, peha, dada dsb... Memang kena pandai mengimbas la... Ujian kali ini, aku boleh kata ak menjawab dengan positif... Sebab apa? Sebab aku tak study semalam... Aku tido awal sebab mengantuk menyalin tulisan hieroglif Mantap... haha... Sori Mantap.... 

Berbalik kepada ujian tadi, aku ni memang tak hebat sangat mengimbas... Jadi, untuk mengenalpasti apakah yang ditunjuk pada spesimen itu, aku kena la pegang-pegang spesimen itu... Aku pegang dengan tangan bogel ‘naked hand’... haha...

Alhamdulilah, aku boleh kenal pasti sebahagian besar komponen... Cuma, ada soalan aku hentam... Haha... Sape suruh tak bace awal-awal kan? Selamat kalau salah takde tolak markah macam MTF (soalan aneka pilihan)...

Habis ujian, aku keluar dewan pembedahan… Aku bukak POLO, dan aku makan POLO dengan penuh bernafsu… Lepas tue, aku dengar ada orang kat belakang menegur

“EH, KO BASUH TANGAN KAT MANA TADI?”


Aku lupe, aku tak basuh tangan lagi rupenye~

p/s:Kalau nak hiburan sila klik sini

6 comments:

faradeeba said...

my immediate response was..

euww..

hehehe

maap yek
chill~~

redSeptember said...

adoiyayy.... habis dah polo tu jadi tak halal :P

iewww.....

~Cinta Cukulet~ said...

err..sedap lagi ke rasa polo tu? hehehe

Don Balon said...

tula.. dulu2 tok biasa basuh.. kuikui

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
No More Crawling Downloads Using NZB Downloads You Can Swiftly Search High Quality Movies, PC Games, MP3s, Software & Download Them @ Maxed Out Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB Search[/B][/URL]

Anonymous said...

Vet up Our Risqu‚ Prices at www.Pharmashack.com, The Unequalled [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Apothecary [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Details to Greater Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Keep an eye on remote a Celebrated Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] On account of Your Provision ! We Debate away Envisage [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !