Wednesday, June 10, 2009

Akhirnya...

Salam Alaik...
Namaskar,

Keseho?
Hemm Teek He..

Alhamdulillah.. Dah lama terputus dari dunia luar pabila Internet membodohkan dirinya.. Kini, internet dah kembali, maka aku pun senang untuk berhubung ke seantero dunia... Internet jem je, aku dah tak tau perkara-perkara berikut:-
1. Muktamar PAS
2. Kaka pergi Real (seronok la Don)
3. Kes tembak menembak kat Siam
4. dan macam macam lagi la...

Tapi, setiap perkara ada hikmahnya... Hurm, sepanjang minggu nie banyak perkara yang berlaku tetapi aku macam malas nak menulis panjang-panjang sebab banyak kerja aku kena buat kini... Cuma sekadar laporan ringkas, ok la kan?

1. Kemenangan sulung batch 24 vs batch 23 2-1 dalam Supreemo League Cup di bawah aku jadi manager (aku kan dah bersara, so aku jadi manager la)...
2. Keputusan blok exam dah keluar... Jangan tanya aku sebab aku belum tengok lagi...
3. Hujan selama 3 hari berturut-turut hari Jumaat lepas, menyebabkan suhu jatuh kepada 20 darjah selsius...Tambah angin sket, boleh beku kalau pakai boxer...
4. Aku beli jersi Kriket India kaler merah... Jersi latihan la... Jersi betul tue konfiden sangat kalernye...
5. Macam-macam lagi la...
Nanti aku kemas kini balik...
Sehingga bertemu kembali~

3 comments:

anum farida said...

huhu...lgi satu,mende mcm2 jdi tu...


anum x dpt berhubung dgn aku untk memberi idea untk projek chem-e car die....huhuhu

:D

x pe....dah nk setel pon...keh3x.......

~Cinta Cukulet~ said...

huhu...internet memang macam biskut, sekejap ada sekejap takde..sabo jelah huhu

Portgas .D. Ace said...

huhuhuhu~
aku pun x tau kaka da ke real..
aku rasa2, die mmg xkn pindah..
bangga r bdk jamboo tue nnti..