Monday, June 29, 2009

Astaghfirullah... Berikanlah aku kesabaran...

Salam Alaik...

Heish... Aku bengang betul skarang nie... Asal aku semangat je nak buat kerja, ada je masalah yang menimpa... Aku dah la tak study habis Anatomi lagi... Bila aku nak lukis Histo jer, mesti masalah tue muncul....

Aku tau la lukisan aku tak sehebat mana... Tapi jangan la sampai aku punya lukisan huduh pelik sebab pensel eosin (pink) dan hematoxylin (violet) buat aku punya lukisan 14 kali ganda lagi huduh... Celaka la pensel nie...

Pantang aku tekan nak pekatkan sket, senang je dia nak patah... Geramnye aku!!!! Esok time hantar kat Surekha, mula la kena kutuk + reject... Aku serius, kalau la kena reject esok, aku bakar-bakar pensel tu...

Baru 4 bulan aku kat sini, dah 6 batang pensel aku beli... Semua habis sebab patah je... Aku bengang betul la... Memang pensel hematoxylin dan eosin India nie macam g@mp@ng ke? Astaga... Bengang punye pasal la nie...

Hurm... mana Marlboro aku nie? Aku nak mencari damai abadi sekejap....

6 comments:

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru said...

1st..

sabor bang..separuh dari iman


barang dari india kurang kualiti kot..

Portgas .D. Ace said...

sape ngaja ko damai ngn malboro??
sengal ubi keledek..

Nadzrulife* said...

huhu..saba bro..
lu balik mesia nanti kite sama2 pegi men-men beli pensel baru..haha..!

Mohammad Lokman Hakim said...

hahahha...ko xyah pakai pensel pas ni.pakai marker pen je trus.xyah nak pikir2 nak padam.hahahha..nak patah pun kompom xboleh..hehehehhe

Don Balon said...

nok hantor ke weh?

Tasnim Jamal said...

sabaq2...