Sunday, June 28, 2009

Salam Kembali + keputusan pertandingan teka gambar

Salam Alaik...

Alhamdulillah, kini aku kembali setelah hampir seminggu aku tak online.. Ini semua sebab yang telah aku katakan sebelum nie... Haha...

Kini aku punya internet pon dah ok, dan aku dah keep up-to-date sengan situasi terkini... Segala berita tentang Malaya, dan khabar tentang kawan-kawan aku dalam blog pon aku dah boleh nak tahu... Belum campur semua gosip perpindahan player dan semestinya yang paling aku gembira Ronaldo dah blah dengan jayanya dari United... haha...

Ok, sebelum ini, kan, aku ada buat satu pertandingan teka gambar bersempena dengan motor aku, jadi, aku nak bagitau keputusannya... Kebanyakan peneka berjaya meneka hampir tepat gambar motorku tapi tak sangat tepat... Jadi, takde sape menang pertandingan nie... Hak-hak-hak... Jawapannya ialah motor A dan Motor D... DUa-dua tue motor aku, cuma A belum di make-up dan D dah siap make-up...

Haha... betapa bijaknya aku dalam memanipulasi soalan dan jawapan agar aku tak perlu bersusah payah membeli buku (soal duit aku tak kesah) dan mengepos ke Malaya... Huhu... Tahniah kepada yang 50% tepat.... Kepada yang tak dapat masuk sebab syarat tak mengizinkan, maaf la.. Lupa plak ada yang dah kawin.. haha... Sori Don... Haha...

Dah la, aku nak study plak coz esok ada exam ANatomi...
Adios!!!

6 comments:

Portgas .D. Ace said...

uit..
ko da ready terime kkalahn mu musim nieh??

Mus said...

Owh..tu ke moto ko??
Cantek2..
Tp aku still suke moto biru tu..
Haha..

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru said...

aku 50% tepat..

tum tum said...

pensel awk yg wane pink cam kat skola tym form 5 tue ke? hehe.
nanti sy hadiahkan sebatang pensel yg tahan lasak, gagah perkasa, kental dan tegar tok awk lukis2x. ;)

Mohammad Lokman Hakim said...

perghh...korang bebudak india nih..baru sem 1 dah buleh angkat motor sbijik.cbz lak tu..ni dengki nih..hahahha...ko tau bebudak indon 1st sem buleh angkat pe? basikal sampai 3rd year.hahahhaha...!hage moto ko tu kalu convert Rm brape?

Redz da Tsar said...

Convert dalam RM adalah lebih kurang RM2000... Second je kot... Bukan baru punye... Haha