Saturday, April 3, 2010

Agak-Agak La Wey Kalau Nak Blog Walking Pun

Salam Alaik...

Biasanya memang ramai yang datang blog kita dalam stail blog walking... Dan biasanya memang diorang akan tinggal jejak dalam shoutbox... Ok, aku tak kesah... Bila letak jejak, aku boleh linkkan terus blog diorang...

Korang pun tau aku ada satu lagi blog pasal gambar (fotografi) kat sini, dan kalau korang pernah tengok blog tue, memang aku tulis sket jer... Yang ada hanya gambar dan deskripsi tentang gambar iaitu Tarikh, Masa dan Tempat... 3 Baris je untuk satu entri dan satu gambar yang biasanya aku upload terus dari Flikr... Kalau tak tengok lagi, silalah jenguk kalau rajin...

Maka, aku melawatlah blog itu tadi... Melihat shoutbox aku, aku nak gelak besar... Tengok la yang sempat aku 'alt+PrtSc' tadi...


Haha... Apa yang aku pelik ialah apa yang 'xborink bce'? Aku tak rasa blog tue boleh dibaca atau sesuai dibaca.. Kalau sesuai dilihat atau kata 'nice pic' takpe jugak... Jelas sekali shoutout yang copy-dan-paste untuk setiap blog yang dia jalan...

Kalau nak blog walking, sebelum kita tinggal jejak dalam shoutbox, baca la lebih kurang... Jangan la main copy n paste jer... Jelas sekali, masuk gengblogger pastu bukak semua link yang ada dalam satu window pastu letak jejak tanpa membaca...

Kalau salah letak macam nie la jadinya... Kantoi tak bertempat... haha...

Kepada sesiapa yang berkenaan, mintak ampun eh...Saja nak tegur... Kalau nak kopi-n-pes pun, biar berpada-pada...

p/s: Aku main agak je dia kopi-n-pes.. Tak tau la pulak kalau dia betul-betul baca blog tue... hehe

21 comments:

relevan said...

Salam redz..
Memang lawak ni redz..gambor2 pun dia boleh baca..

Amir Ariff said...

haha tu blogger yang nak cpt femes.

bro, mu mlm ni pe cerita? rooney xda ;(

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

dia berseni sangat weh.. gambar pun dia baca.. hahahahhaaaa

hans said...

hahaha
aku rasa dia copy ayat2 tu n paste dekat setiap blog
hahaha

MuNsYi SaMa said...

"A picture is worth a thousand word" die refer phrase ni kot..hehe

Wan Perlis said...

sapakah gerangan halnya?
ahaha
dia baca tarikh,masa dan title

ieQa sWetLuv said...

haha.. macam2 pesen la org ni..

luvly mya said...

hehe..lawak je
stail copy paste lah tue..=)

DaHLia said...

konpem bukan aku...walaupun aku kopi n pes :)

tapi baik gak dia kopi n pes dan btul2 blogwalking drpd buat blogwalking palsu :) at least ada gak trafik...dah nama blogwalking...lainlah kalo xde shoutbox, kompen kena tinggalk komen jer

cik EPAL said...

dia pandai baca gambar tu sebab tak boring :D

L3onydus said...

HAHA..baca kod dlm gmbar tu kot.wakaka..

jane said...

hohohohohohoho..

kalo aku pon hangin org blogwalk mcm neh

tk iklas!

sbb tu aku buang shoutbox.coz byk bende merepek org tinggal kat situ






yg hangin...bile click...kuar.."jana wang automatik hari ni bla blabla..

kehkehkeh

Pipi Muncet said...

best lah bca blog ko.tak boring bace (ayat cari pasal) hehe

cik aiLebiu said...

hahahhah..takleh blah betul..aku gelak jela copy-paste x tengok tmpt ni..XD

Mr. Shcomey™ said...

biar kan je la.. aku kadang2 rasa nak delete je komen2 blogwalking ni. tapi jarang pon orang blogwalking blog aku.haha.

Mazru Majid said...

hehehe..macam2

Pengembara silam, said...

Redz..Dia membaca dgn mdlm tu... satu perkara dia tafsir mcm2... tu yg dia mbaca tarikh,masa....

Muz said...

Selagi ada tulisan selagi tu boleh baca kot..
dont u think so?

Faiz Nadzam said...

xleh blah. haha

deus X machina said...

blogwalking...nice blog...













erk888

Amir said...

lawak gile dorang ni. haha..