Friday, April 2, 2010

Snap-snap dan Memori

Salam Alaik...

Dah lama aku nak tulis dalam blog nie... Cuma banyak entri aku terpaksa aku batalkan dan tong-sampahkan sebab nampak macam terlalu kontroversi dan bahaya... Haha... Nak citer pasal Rooney injured dan bayern menang, kat ESPN pun boleh baca...

Kat Entri yang pendek nie, aku cuma nak kongsi gambo-gambo yang aku snap masa Le Tera de India [Tiga Belas (orang) di India]... Antara gamba yang aku rase semat, boleh check kat sini.

Selain tue gambar-gambar lain boleh check kat:-
Manali
Shimla
Tren Manipal to Delhi
Golden Temple

Gambar kat Taj Mahal, dan Delhi II dan Mumbai belum lagi dimuat naik.... Hehe... Sibuk... Link kat atas nie boleh jugak digunakan untuk pengguna yang tidak ber'facebook'...

8 comments:

Wan Perlis said...

bila la aku nak sampai india.
nak jumpa priety zinta hehe

GhOsToNe said...

nak ikot!

anum farida said...

jeles tgk gamba ko gi taj mahal...:(

deus X machina said...

nak gak g india
tp aku nak g belah kashmir la redz
erk888

Redz da Tsar said...

Wan: Dari ko jumpe Zinta baek ko jumpa orang lain... Hehe..
Ghostone: Aku dah habis jalan baru nak ikut ka?
Anum: Aku tak jumpa SRK je lagi.. Hhaa

DxM: Nak gi kashmir buleh je... Ambik flight ke Delhi pastu straight ke Kashmir... Sampai Kasmir buleh tengok pemandangan yang cantik... Kalau kena winter, salji tebal woo~

Mr. Shcomey™ said...

apa yang kontroversi tu?? nak gak bace..keh3..

Redz da Tsar said...

Schomey: Mana buleh isi.... haha... Kalau aku nak letak nanti aku letak la.. haha.. Bab kontroversi agama nie kena check betul2

Mr. Shcomey™ said...

owhh..kata la bab2 agama. betol2..taley main petik je. aku tungggguuu.keh3