Thursday, April 8, 2010

Incredible India: Bahagian II

Salam Alaik...

Seperti yang aku janjikan... Aku akan sambung lagi muat naik gambar pilihan dalam blog nie... hehe...Sebelum tue, biar aku bagitau sket statistik gambar aku berdasarkan tempat...

Secara ringkas aku ada 11 kumpulan gambar... Dan jumlah gambarnya seperti yang tertera:-

Aku dah muat naik gambar pilihan dari album 1-5... Dan kali nie giliran gambar pilihan album 6-11 pulak... Sila layan~ hehe


Redz 6: Manali dan Salji

Redz 6: Gagak hitam dan Bunga Epal yang putih


Redz 7: India Gate, lambang pengorbanan tentera India


Redz 7: Lambang keagungan malap dibawah imej bunga

Redz 8: Lambang cinta 2 manusia

Redz 8: Lambang Cinta Lagi... Jiwang sungguh

Redz 9: Menara Masjid Jama'; Masjid Terbesar India

Redz 11: Taj Mahal Hotel, pernah diserang pengganas


Redz 11: 5 daripada 7

Dah habis dah sesi gambar pilihan... haha... Gambar dipilih secara automatik yer... haha...

p/s: teknik terbaik untuk memastikan blog di'update' ialah dengan memecahkan satu entri kepada 2 bahagian.... Haha... Dan, walaupun kalah semalam, United akan tetap bangkit kembali... Aduyai~

13 comments:

relevan said...

Mula mula tengok angka angka tu kawan risau semacam je..macam angka result tertentu saja..tapi rupa rupanya nombor kod untuk gambar..hehe!

SyaZwan said...

nice photos~

akuanakpahang said...

Bila laa gamoknya kawan akan sampai tmpt aok amit gambo tu huhuhu...

dzul said...

masa blajo la kalo nak bejalan. dah keje sok x sempat dah walau kat negara sendiri.

deus X machina said...

cantik2 gambar....


pasal m.u tu, relax...EPL kan ada

Wan Perlis said...

sentuhan seni
harap menerima dgn tabah kekalahan mu

MuNsYi SaMa said...

mmg incredible india. many beatiful places. Lawa gamba2 tu.

hans said...

saya mengaku saya dengki skrg'
hahahhaa

penaberkala said...

macam kenal je mamat yg pkai topi tuh
yg muka bulat2
saudara ediamin kah?

Redz da Tsar said...

Penaberkala: Yup.. Ediamin Suhaimi~

penaberkala said...

belajar skali ke kat sana?
kim salam kat die bro

Redz da Tsar said...

Belajar sekali~ Sapa nama~ Boleh je nak kem salam? Sekali MRSM Jeli ka?

penaberkala said...

yup,skali time mrsm dulu
ckp kat die nuar