Tuesday, April 6, 2010

Incredible India: Bahagian I

Salam Alaik...

Sewaktu cuti semester yang lepas, dari 20 Feb sampai 12 Mac, aku bersama lagi 12 orang budak berjalan-jalan merentasi utara India... Dan macam biasa la, aku komfem akan tangkap gambar... Secara umumnya, setelah sampai kat umah, aku telah membekukan kra-kira 2725 gambar (tak termasuk yang telah disampahkan)....

Secara keseluruhan, ada 6452 gambar diambil oleh beberapa kamera termasuk kamera aku...Gambar dari kamera aku telah dipecahkan kepada 11 album~ Hehe...

Biasanya aku akan letak segala gambar dalam blog lagi satu atau dalam Facebook, tapi memandangkan aku nak tulis panjang, aku letak dalam blog nie je la.. Haha...

Gambar yang aku letak dalam nie dipilih berdasarkan pilihan rambang dari album aku sebab kalau letak semua mati la aku nak muat naik satu-satu.... Jadi, layan je la...

Redz 1st: Muqadimmah Le Tera de India


Redz 2nd: Jaisalmer dan Unta Padang Pasir


Redz 2nd: Jaisalmer lagi


Redz 3rd: Kuil Emas Penganut Sikh (ala-ala Mekah)


Redz 4th: Amritsar dan Merpatinya

Redz 5th: Hotel Yang di Lereng Bukit

Redz 5th: Shimla dan Langit Biru


Insya Allah pasni aku letak gambar dari Manali, dsb pulak~

p/s: Klik gambar untuk paparan lebih jelas~

7 comments:

Mazru Majid said...

salam..

syok woo dapat nengok tampat orang..kongsi2 la dgn kome ni weh..

Wan Perlis said...

india pun ada pdg pasir
baru aku tau

relevan said...

Siapa yang buat Flying kick kat gambar padang pasir te arh?..

Redz da Tsar said...

Relevan: Kawan keh yang buat.. Macho sket~
Wan: Macam macam ada,,, Tue sebab Incredible India... Haha

Nurul Fitrilina Mustapa said...

suka! ;)

naderROXX said...

wee~!!! xsabar lak nak g india!! hahahahaha~ weyh, kau kolej mana weyh? kau medic kan?

Redz da Tsar said...

Aku kolej MMMC ler... twinning dengan MMMC melaka