Sunday, April 18, 2010

Lama Dah Wei

Salam Alaik...

Serius lama bebenor aku tak mengemaskini entri dalam blog aku nie... Bukan takde idea, cuma masa yang tak membenarkan sangat untuk aku duduk lama depan laptop... Tapi memandangkan hari nie hari minggu, aku kemas kini la sket~

Takde apa yang signifikan pun aku nak tulis, cuma aku nak letak satu gambar~


Haha... Nampak menarik, kan? Tapi, semuanya bergantung kepada takdir~ Harap-harap boleh la menang, tapi ekspektasi aku tak tinggi melangit sebab masih lagi satu mata kat belakang dan masih ada game dengan 'Ayam'... Apa-apa pun, tunggu dan lihat...

Adakah United akan memecahkan rekod 4 BPL berturut-turut + kejuaraan ke-19, atau kena tangguh musim hadapan untuk nombor ke-19...

Yang penting, perjuangan masih belum selesai... Hehe...

"Bola itu tak bulat, tapi sfera"

17 comments:

hans said...

bola itu leper bila dah bocor
hahaha

Wan Perlis said...

chelsea skali kalah la
peluang utk man u

talkIZcheap! said...

kot yer pon nak belawok, agak2 ler skit, beb... Chelsea dh beat kita dua kali season ni, takkan la first web dlm gmbar tu tulis : after beating Chelsea at Old Trafford??

huhuhu.... :p

deus X machina said...

padan muka Chelshit
erk888

MieTo said...

bola itu bujur.. bola ragbi.

Cikgu Jang .. said...

bola....gitulah yak...tinggal 30 saatpun mboh gol....memang ajaib ...

Amir Ariff said...

aku harap liverpool dapat tapau chelsea nnt. itu jela harapan kita.

faradeeba said...

lari tajok sket

bile nk blnje gi india ni?

Nurul Fitrilina Mustapa said...

redz.:)

Redz da Tsar said...

Fara: Nak belanja? makan buleh la~
Fit: ye tunangku~ mengapakah?

Nurul Fitrilina Mustapa said...

saje.. jom pi Russia. hee.

Redz da Tsar said...

Wahaha... Bila tue? Kata nak gi malam nie? Hehe

Nurul Fitrilina Mustapa said...

jom. haha. dah lalok dah. :)

Redz da Tsar said...

Dah lalok eh? Buleh lagi bukak blog + komen eh?

Nurul Fitrilina Mustapa said...

dah lalok la. eyh, tadi masuk mimpi la russia tu. hebat! haha. :D

Redz da Tsar said...

=P

Redz da Tsar said...

=P