Monday, January 11, 2010

Sempena Peperiksaan Blok 4

Salam Alaik...

Peperiksaan Blok 4 untuk kertas bertulis akan bermula... Dan aku harap kawan seperjuangan aku yang lain berjuang dengan baik... Aku mendoakan kejayaan kita bersama... Insya Allah...

Cuma aku nak beritahu, aku mungkin, aku ulang, mungkin, MUNGKIN dan MUNGKIN tidak akan berada dalam talian sehingga 14 Januari 2009 kerana fokus kepada peperiksaan... Jadi, harap maaf jika terlepas isu dalam blog korang, atau tak balas komen korang...

Apa-apapun, doakan kami yang terbaik...

p/s: Aku tak berapa berkenan kalau orang ucap 'good luck' sebab macam terlalu bergantung kepada 'luck'... Apa kata kalau ucap 'selamat berjaya' atau kalau nak nampak baik atau nak nampak arab boleh la ucap 'ma'al taufiq wan najah'... Hehe...

17 comments:

deusXmachina® said...

selamat berjaya bro...
jawab betul2=)

~Cinta Cukulet~ said...

gambatte!!! :)

Cikgu Jang .. said...

kalau bab ngulang tu perkara biasa bro..

Finaz said...

hehe.sbb slalu akak nmpak mcm org x brape baik SO hari nih nak sgt jd baik makanya akak ucapkan 'ma'al taufiq wan najah' to you and semua yg akan ambil exam tuh..Amin..

Tasnim Jamal said...

"selamat berjaya!"

YASSIN SULAIMAN said...

SELAMAT BERJAYA DGN JAYANYA!

.:FARA anak ABAH:. said...

selamat berjaya..^^

GhOsToNe said...

gud luck!!!

chaiyok2!!!

Hashim Zabidi said...

Selamat berjaya dan selamatjaya semua.

Amir Ariff said...

jgn bawak toyol.. hehe

Mus said...

Chaiyok2 !!

relevan said...

Semoga dikau berjaya..

ohmalaysia.com said...

all da best redz. i know u can do it! chaiyok2x.

faiq said...

holoyowasikanomoina..(ni uganda yer versi)

Dak Wan said...

Lebih baik bersyukur dengan apa yang ada kan? Orang ucap kita terima. Luck itu nasib, nasib tu kita yang ubah... So " Best of Luck" dan Selamat Berjaya.

faradeeba said...

ma'al taufiq wan najah

shubh kamnae

slmt bjye

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛