Saturday, October 24, 2009

Menjelang Hari Yang Besar~

Salam Alaik...

Seminggu je lagi masa yang tinggal untuk aku belajar sebagai usaha untuk menghadapi Block Exam III... Pejam celik, dah hampir 2 bulan aku kat India setelah bercuti di Malaysia... Masa terasa cepat bila semakin hampir dengan sesuatu...

Cabaran masih banyak... Macam-macam ada... Setakat cabaran dalam belajar tue, seder sangat kalau nak dibandingkan dengan cabaran menghadapi masalah manusia yang sangat payah dan kompleks serta fleksibel nie... Eish...

Aku bukan nak tulis panjang, aku cuma nak bagitau yang esok, 25 Oktober 2009 merangkap hari Ahad, ada game Liverpool vs Man United kat Anfield...

Waktu: Malaysia- 9pm; India: 6.30pm...
Anfield.. Away United, Home Liverpool
Kedudukan Liga: United 1, Livepool 8
Pencapaian Liga: United dan Livepool 18 Kejuaraan setiap satu
Perlawanan terakhir bersama: Man United 1-Liverpool 4
Perlawanan terakhir yang lain: CSKA 0-United 1; Liverpool 1-Lyon 2
Kejuaraan liga terakhir: United 2009, Liverpool 1990
Pengurus: United- SAF, Liverpool- Rafa

Prediction: Sebab Man United main away, aku rasa seri 1-1... + Rooney, Fletcher, Gerrard, Torres cedera...

Tapi,
No torres, no gerrard, no point, no title~ Haha..
No Ronaldo, No hal la~ Haha..

Sekian~ Layan

3 comments:

Amir Ariff said...

rooney tak main keh? aiseymen..
no rooney, tarahal jgk..

aku predict 3-1.. amacam?

Redz da Tsar said...

Aku predict 3-1 jugak... tapi malas nak tulis... Jaga hati fan liverpool... Haha

Anonymous said...

haha...3-1 apebende...kna titik 2-0 ada la...haha...sabor yek....