Friday, March 26, 2010

Earth Hour?

Salam Alaik...

Earth Hour ialah satu kempen untuk memadamkan lampu selama sejam pada hari sabtu, bermula jam 8.30pm sampai 9.30pm...

Objektif kempen nie ialah untuk menunjukkan semangat cinta akan bumi...

Haha...

Bukan aku taknak join... Tapi kat India nie setiap hari aku ada 'earth hour' wajib... Haha... Tak main la sejam... Sekali earth hour kat Manipal nie, makan masa sejam lebih jugak... So, tak perlulah Earth Hour kat Manipal nie...

Menunjukkan apresiasi kepada bumi merupakan satu kewajipan pembekal tenaga di India... Haha... Ini menunjukkan India sangat mementingkan bumi... Setakat sejam tak heran la... Setakat lampu, tak kesah la... Kat sini steady je lampu, kipas, TV, laptop semua out~

p/s: Bila la daily Earth Hour kat Manipal nie nak berenti? Payah nak study woo...

9 comments:

nazratul said...

tutup lampu, tapi pasang aircond, pasang kipas, pasang radio.

saya tak buat. sebab tu saya cakap. huahua

deus X machina said...

tak perlu nak earth hour ni

hans said...

hahahah
aku pun xjoin
sebab busy kut
masa amat berharga sekarang

relevan said...

Sapa punya idea tentang earth hour ni arh?..

Wan Perlis said...

xda cara lain ke nak selamatkan bumi

akuanakpahang said...

Kawan rasa bender yang paling bagus utk selamatkan bumi jgn ambit balak hehehe.......(kalau kat malaya nie)

Mazru Majid said...

salam..

heheh ye ke weh?..hebat la org sane mmg cintakan bumi..

mungkin idea earth hour ni asal dari manipal?

hehee

Basuh Baju said...

okey, aku dah tutup lampu semalam..tp lampu kereta je aku tak tutup..hehe

wei, kalau aku nak jalan india macam kau buat hari tu, berapa ek kena? tolak kos flight. tiket aku dah ada.

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片