Friday, March 12, 2010

Kepenatan

Salam Alaik...

Maka, perjalanan selama 21 hari ke Utara India sudah ditamatkan menjelang jam 6am waktu India pabila aku dan lagi 11 orang sampai ke Manipal...

Dengan ini, aku boleh kembali secara aktif ke dalam talian dan melihat kembali blog dan komen segala macam apa yang aku rasa nak komen...

Gambar waktu travel akan aku letak dalam facebook dan korang boleh tengok nanti... S, sekarang aku nak berehat dulu, dan nanti aku akan kembali online... Hehe... Penat seyh...

5 comments:

Finaz said...

Oh! Alhamdulillah Selamat Berjalan2. Mesti best ek? Oklah have a gud rehat..

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

aku setia menanti hang. cepat update

deus X machina said...

Welcome back Redz!!!!

Mazru Majid said...

selamat kembali...

@sk said...

Assalamualaikum orang malaysia,...Salam kenal dari Orang Sunda