Friday, November 7, 2008

Mr. Wan yang sangat baik hati...

Salam Alaik...

"Biology is around the corner... Just about 2 days to go... And you yourself is still relax, never think about it seriously... What actually happen to you, huh? Or is it your 'normal' habit? Waiting until last minute and then start study? WTF... This is SSABSA la... Not SPM, Duan (a.k.a Redz)... Your SPM era has been past for 2 years... That time you still can playing around because it is only SPM, yeah, it is only Sijil Pelajaran Malaysia... But now is SSABSA, or SACE Board of SA... You cant take this thing lightly..."

Luahan perasaan Mr. Wan kepada aku...

Mr. Wan nie seorang yang sangat-sangat baik... Die ni paham masalah aku, tapi susah nak bantu... Mr. Wan nie antara makhluk paling rapat dengan aku... Sape-sape sahaja yang baca blog nie memang tak kenal Mr. Wan nie... Die seorang yang low profile, rajin study, baik dan berhemah tinggi... Mr. Wan jarang tunjuk muke die kat public... Mr. Wan nie selalu muncul time aku tengah ada problem... Die yang selalu bagi nasihat dan tunjuk ajar... Die banyak bersabar dengan aku walau aku sering melupakan nasihat die...

Mr. Wan nie seorang yang sangat penyayang... Baru-baru nie aku ada masalah dengan seorang budak, Mr. Wan suruh aku setel cara baik... Suruh aku fikir perasaan die, tetapi aku tetap aku... Kejam, takde perasaan dan sebagainya... Mr. Wan nie same dengan aku... Tak pernah marah... Kalau aku buat masalah dengan die, memang die pendam jer... tapi die pandai cari cara luahkan perasaan die... Kalau aku, ada masalah besar, aku akan menambah kandungan nikotin... Mr. Wan juga merokok... Die kate nak berhenti... tapi aku tak bagi... haha... Sian Mr. Wan...

Dah la tue... Ape kes citer Mr. Wan pulak, kan? Ini bukan blog die, ini blog aku... Huahaha...

Sambung ke dunia yang nyata...


Esok United akan menentang Arsengal di Emirates... Aku cuma harap United dapat menang la... Bukannye ape, kalau United kalah, payah le nak kejar Chels#it... Liver(f)ool aku tak heran, sekejap je tue.. Kalau Rafa dah mula rotate pemain, tak menang la diorang... Esok jam 2045, aku akan berada di Awwal... Melayan bola... Mr. Wan pon join jugak... Die pon minat United jugak, tapi tal se'hardcore' aku...

p/s: Jangan sape-sape tanye sapekah itu Mr. Wan... Sebab die kate die taknak publisiti... haha...

5 comments:

anti-chelsea said...

saper Mr. Wan tue???hahaha

MieTo said...

cik wan mane lak???

bungaditepijalan said...

wan tru triii

chika said...

mr wanredz.

Redzwan Abdullah said...

anti-Chelsea>>
Rahsia...

Mieto>>
Ada la...

Bunga>>
Salah

Chika>>
Ish... Mane betul... Ape nie?