Wednesday, November 5, 2008

Perintah dijunjung, En. Sultan!

Salam Alaik...





Beberapa hari lepas kepada hari esok aku ada membuka blog En.Sultan... Aku tak bece pon blog die tue... Aku bukak je... haha... Seyes, aku tak bace...Tapi kalo aku tak bace macam mane aku tau sape yang bace kena tag, kan?Haha... retorik betul aku nie... Memandangkan Sultan dah menghantar perintah, maka tidaklah aku menolak... Maka layanlah carutan aku ini... huahuahua...





Tag secara prosedurnye berbunyi macam nie:





1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.


2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.


3) Post that picture with NO editing.


4) Post these instruction with your picture.


5) Tag 10 people to do this




Maka, inilah hasilnya... Masa aku tangkap gambar tue, aku tengah perform magic kat member aku... Sory la tak nampak muke... Lagipon aku tak boleh nak edit, kan? Haha.... Perintah En.Sultan telah berjaya dilaksanakan...

Untuk meneruskan kesinambungan, aku dengan kuasa yang diberikan En.Sultan telah men'tag' makhluk berikut:
1. MieTo
2. Farah Azmi
3. Beddy
4. Anum
5. Ayam (Hakim)
6. Amin
7. Scott
8. Zul Katak
9. Budak2 INTEC yang bace blog nie dan ada blog
10. Semua peminat suka bola sepak khususnya Barclays Premier League (Arsenal, Liverpool, United, Hull, Chelsea dan sebagainya)...

Sebarang kegagalan menurut perintah akan dikenakan hukuman penjara tidak lebih 20 tahun dan 18.9 sebatan dan tidak kurang daripada penjara 10 minit dan sebat 0.7 kali...

Pertanyaan boleh diajukan di kotak komen...
terima Kasih

9 comments:

Rahimin Idris said...

woi, main judi ye?

ke fuyooo magic?

sultan said...

fuyooo... magik...

ok2. aku dah pilih kad ni. cuba ko bc kad apa dlm kotak pikiran aku skrg. hihi...

Redzwan Abdullah said...

Min>>
Magik la... haha..
Boleh hilangkan kad dalam masa 4 saat

Sultan>>
Biar aku teka...
4 spade kan?

MieTo said...

len kali nak main ajk gua sekali.
gua dh lame xmain, gian...

bungaditepijalan said...

meh kita lwn main kad.
hahahahahaa.
mcm lah reti sgt.
:p

padelkopak said...

apa barang brader amik gambo cover muka!ramai aweks luar sana nak nengok...

Farid Abu Talib said...

kahkahkah. bunga di tepi jalan jangan bermain daun terup di tepi jalan. kahkahkah.

poyotito's said...

licik..licik..

tum tum said...

ade jua name ku terselit di sini.
xley nak bwat skang. tp insyaAllah akan sy bwat jua. heh.
muke tgh cantek sgt nih. berkedot2x sbb asek berkerot2x(xphm2x ape yg d study).
miahaha.
:p