Wednesday, July 13, 2011

#3 Wordless Wednesday


Salam Alaik..

Terima kasih PapaGomo.. :)


(Klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas)

Apakah Wordless Wednesday?
'Wordless Wednesday' ialah satu kempen mengeluarkan entri yang semata-mata gambar tanpa penjelasan yang panjang ke atas gambar itu.. Kalau ada penjelasan yang panjang, tidaklah namanya 'Wordless', kan?

8 comments:

Hans said...

tu diaaa
banyak betul traffic dari Papagomo

Redz da Tsar said...

Nak buat macam mana.. Entri aku up masa dia punya entri tengah hot.. Hehehe

akuanakpahang said...

Molek juga bender tu yak bagi org yang tak suka nulis panjang2 :)

Adam Idris said...

papagomo kan blogger yang tengah kontroversi lagi hot sekarang, heh heh

Redz da Tsar said...

AAP: Molek sangat.. WW nie untuk orang hok maleh nak nulih panjang, atau hok tak ande idea..

AI: Biasa la tue.. :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

papagomo? sapekah?

Redz da Tsar said...

PapaGomo ialah seorang blogger terkenal.. :)

ame elms ! said...

Papagomo ? :\