Wednesday, July 20, 2011

#4 Wordless Wednesday


Salam Alaik..

-Gambar yang pernah membuatkan dia senyum-
-Ketika Study Break Desember-Febuari 2010/11-

Apakah Wordless Wednesday?
'Wordless Wednesday' ialah satu kempen mengeluarkan entri yang semata-mata gambar tanpa penjelasan yang panjang ke atas gambar itu.. Kalau ada penjelasan yang panjang, tidaklah namanya 'Wordless', kan?

8 comments:

SyaZwan said...

mcm menarik je wordless wednesday ni. nk wat gak la hehe =P

Anak Ulu Cheka said...

ok jugak tu x payah kita baca buku
periksa nanti bagi bear tu masuk :)

akuanakpahang said...

aok suruh bear tu mengulangkaji yak :)

Hans said...

bear plak yang baca
hahahahah

ღ p!nk veLvet ღ said...

aiks? hehehe~

QaRr JaliL said...

apsl bear tu tlinge pnjg?

Redz da Tsar said...

Awe: Buat la kalau rajin.. Mesti banyak gambar dalam simpanan kau.. Yang paling best, tak perlu idea untuk tulis, just gambar je..

AUC, AAP, Hans, PV: Ini cerita lama.. Dia nak study gak, sebab tanpa ilmu, dia rasa dia tak berguna.. :)

QJ: Itu bukan bear, lebih kepada doggy..

anum farida said...

o0o0...so boleh wat jgek la wordless monday ker...tuesday ker..hohooh..plik kenape wednesday jer...