Wednesday, November 4, 2009

Mainan Tido~

Salam Alaik...

Penat aku tido petang tadi... Daripada lepas zohor, berhenti jap masa Asar, pastu sambung balik sampai la mak aku call dari rumah bertanyakan perihal exam tadi...

Dalam masa aku tido tadi, macam-macam mimpi menerjah otak aku... Penat gak cuba untuk recall mimpi tue... Akhirnya berjaya jugak... Tapi yang paling best sekali aku mimpi ada orang tanya aku, "tak rindu gulai masam ikan patin ke?"... Ceit... Saje je nak bagi aku terliur eh... Hampeh punye mimpi...

Mak aku kata, kalau mimpi tentang ikan, tak lama lagi dapat duit banyak... hakhakhak... Elaun aku nak masuk la tue... Cepat-cepat elaun~ Aku mahu simpanan yang mantap... Takde la aku perlu mencatu urusan aku... Hehe...

Banyak lagi mimpi aku... Aku rasa tak payah la nak tulis satu-satu... Bukan menarik pun... Mungkin kepenatan sangat pas exam tadi... Esok plak exam Physio... Wallaweh... Baca tak habis lagi... Pulun la malam nie...

*Amaran oleh aku: Percaya akan mimpi bermakna sesuatu boleh membawa kepada khurafat dan syirik~

5 comments:

Cikgu Jang .. said...

take ke ikan patin kat sana tu rodong..

Webmaster@Echam said...

Aok nok koi postkan ikan pattin ke wehhhh??? Sampai sana tinggal tulang jelah....

Amir Ariff said...

klu mimpi basah cmna?

mazru(9m2mzr) said...

koi pernoh bermimpi jumpe maikel jekson...ape maknenye tu?

YASSIN said...

kawan pun penoh minpi makan buah epal sedap mat rasanya..apa bila kawan terjaga mulut kawan masih lagi mengunyoh air lior basi...maru.