Tuesday, July 22, 2008

Bila aku mencarut!!!

Salam Alaik...

Kenapa aku tukar tajuk blog aku? Ini adalah sebab aku akan cuba menjadikan blog aku ni satu tempat untuk aku melempiaskan segala pendapat, perasaan dan sebagainya...
Kenapa aku perlu melempiaskan segala perasaan aku? Sebab aku kadang-kadang gumbira dan kadang bosan...Dan sebagai faktornya, aku tak tahu di mana patut aku lepaskan segalanya dan aku memilih blog inilah...

Kenapa anda baca? Inilah dikatakan far-fetched atau illogical... Lari dari topik sebenar... Hehehe...

Dah, cukup mencarut...
Hari ini hari yang agak ok... Hari inilah hari yang positif...Yang mana pagiku bangun jam 6.30 dan bergerak ke INTEC jam 7.15... Awal sungguh... Hari ini jugak aku belajar menjawab soalan kimia setelah study selama 3 jam... Hahaha....Lawak sungguh... Mujur boleh jawab...

Bila carutan aku dah panjang, aku rasa bosan... Bila bosan aku nak tido... Tapi, sebelum aku tamatkan post nie, aku nak ucap Hepi Burfday kat Nad (Cenad) dan kami baru jer meraikan birthday die tadi... Suprise ah kononnya...

Seoronk sangat die...Aku paling tak tahan bile die dengan nada sayu merayu agar sesape yang ada member yang bleh bawak die g MTV... Begitu teringin die... Hahaha...

Lame la plak mencarut, orang pon da bosan... Aku po angkat kaki dulu ah...
Research paper da print, jadi aku bleh sleep in peace (S.I.P)...

3 comments:

chika said...

hOhoHO.
jgn la mencarOt bang.
x baekkk.
haha.
tsk.
besh kan parti terkejOt siti cenad tadi.
teehee~~
sukaaaa!!!!!
(^_^)

n d s v n t h said...

Aku paling tak tahan bile die dengan nada sayu merayu agar sesape yang ada member yang bleh bawak die g MTV... Begitu teringin die...

hihik

yeszzaaaa
tu la satu2nye peluang aku nk jumpe dierg
tapi err, pathetic sgt ke aku tadik?
heheheh

sankyuuuuuuuuuuuuu redz...
hehe
<333333

hazmi damien said...

aik...
since when lk ko tuka tajuk blog nih..
cm tajuk aku je...
aku bullshit...ko mencarut..
haha...ade jodoh tol