Saturday, July 26, 2008

Freesbie

Betul kot aku eja tue... Malam nie, dalam kul 8.30pm, aku melawat amir yang dalam competition in-pro bowling kat ole2... Menyokong die agar menang... setelah berada dalam ole2 lebey kurang 30 minit, aku pergi gunting rambut... Menjadikan rambut aku pendek... Pendek ah gak... Hehehe...

Pastue, aku pergi latihan drama yang memerlukan aku marah, dan sesungguhnya aku memang jarang marah dan tak tahu apa itu ekspresi marah dan menjadikan en.John, director aku bengang...Jelas sekali pengalaman aku dalam drama BI dan telemovie Jiwa Kacau tidaklah membantu aku menjiwai watak seorang ayah yang marah... HAhaha... Lawak dowh...

Setelah drama kami diganggu oleh pemain-pemain freesbie, kami dengan tak malu mencube permainan yang pernah satu ketika dahulu kami gelar permainan anjing... Setelah melihat cabaran yang diberikan oleh freesbie nie, aku dan rerakan mengakui, bahawa permainan ini bukanlah hanya sesuai kepada anjing, malah kepada pelajar intec yang memerlukan hiburan... heheh...

Mungkin freesbie berjaya menarik minat aku sebentar sehingga aku berjaya menghabiskan masa sehingga 11.30pm... Dan sekarang, aku tulis blog sebelum aku hantar dobi jap lagi... Hehehe...

6 comments:

farhana_maswan said...

salam..oit..oooo,xgtau ek pegang watak untetua..hahaha..blakon la pulak pak cik sorg ni..hmm..tu la dlu org soh blakon btol2 memaen..kan da kne marah ngn mr ape??john ek??huhu..pape pn..all da bes ya!!aja2 fightin'[pengaruh cter My Girl yg bru dlayan td]haha..
jgn wt mr john tu marah lg..nnt ngn awk2 jd roti kang..huhu~[mintak ampun mr john]..gud lak!!
robbana yusahhil~

from,sy yg maseh muda..

chika said...

ahahahhaa.
laayaaan la frisbee tuh.
maen frisbee gna pinggan agi bes.
haha.

n d s v n t h said...

elelelele
asal aku tules psl frisbee die pun nk gak..hahahaha

Redzwan Abdullah said...

Che nad... Aku bukan nak tulih coz ikot ko...Aku tak bace lg post ko sblm aku tulih tue... Hehehe...

n d s v n t h said...

ye ke redz?
kalo cmtu, mungkin kite berjodoh...
;>

hehehehheheek

hazmi damien said...

woi che nad...sape kate ko ade jodoh ngan redz ha?
langkah mayat aku dulu!
haha