Thursday, April 9, 2009

Eh, celaka giler kotak baru nie?

Salam Alaik...

Pagi tadi, kira-kira 25minit yang lepas ada seorang senior aku iaitu Izul bagi aku sekotak Dunhill 20 dari Malaya... Aku yang dah lama tak perkena rokok Malaya terima dengan hati yang sangat berbunga... Pucuk dicita, ulam mendatang... Kecil tapak tangan nyiru saya tadahkan... Haha... Aku pada awalnya terus memasukkan kotak itu ke dalam poket sejurus selepas aku dpat sebab dia bagi depan Dissection Hall... Bahaya tue...

Kemudian, aku bergerak ke Nandini Store, merokok kat sana kejap... Ada masa yang terluang sikit tue, aku membelek kotak baru Dunhill 20 yang sangat siot tue... Ada gambar janin yang keguguran... Aku tak kesah pon... Hari-hari jumpa mayat, jadi tak heran tengok benda tue... Pastu aku belek ke sisi kotak tue, ada tertulis 'Produk ini mengandungi 4000 bahan kimia berbahaya termasuk tar blah blah blah'... Pegh... Celaka giler... Dah takde da amaran oleh kerajaan Malaya...

Haha... 

Biarkanlah... APa yang penting, kotak baru ue belum memberi kesan kepada aku... Tengok India, steady jer... Ada amaran bodoh jer... Takde nak gambar2x... Sepatutnya kat kotak rokok Malaya tue, kena ada tulis 18SG... baru betul.... Nanti aku takut ada budak tertengok rokok bapak dia terus mengigau malam...

huhu... Tak ke haru...

Tentang match Man United malam semalam, aku agak kecewa la... Seri saat-saat akhir kat home... Agak koyak la hati aku... Tapi, aku tak tau la kekoyakan hati aku nie boleh dibandingkan dengan kekoyakan Liverpool yang yang kalah di tempat sendiri 3-1... Haha... Rasakan!!! Biar diorang tau betapa pedih kalah kat tempat sendiri (walaupun memang diorang tak star pon kat Anfield)...

Sampai sini dahulu... Aku nak layan dunhill Malaya pulak... Best woo...

6 comments:

Mus said...

chelsea gak yg bez.haha

tum tum said...

jnji nak cerai ngn bini kedua.
xjd plak ke?

get ur lung back!!~~

uhu.

Redzwan Abdullah said...

Mus:
hahah...

tgk je la nanti..
Bola itu sfera

Tum-tum:
Tak jadi ar...
Rokok murah

Portgas .D. Ace said...

ko nie kepala batu tol..
kalah batu..
ayat nk benT..
ckp lebat da..
buat tarak..
pe daaaa~

HAMIDI BIN SARIF said...

btl sgt lah tuhhh rokok dunhil 14 dh miningkat harga skrg nih, jd 6.60 dh sb just add gambar penyakit, huhuh kasih kepada kesihatan ,syang kepada duit

MieTo said...

rokok daun gak yang bezzzz..
zasss..