Monday, April 20, 2009

Kadang-kadang, Hari Yang Indah Itu Tidak Memberi Makna

Salam Alaik…

Aku betul-betul panas tak bersebab hari ini... Aku pun tak tau sebab ape... Nak kate sebab Man United kalah, tak logik langsung...

Aku bangun pagi tadi, tulang belakang aku lenguh, kaki sakit, otak pening dan mood memang tak bagus... Aku pun pelik... Dah la exam pagi tadi... Lantak la... Kali terakhir aku sepanas ni masa aku dan rakan-rakan menguruskan Malam Merentasi Zaman... Tapi masa tu aku panas bersebab... Hari ni? Aku tak tau sebab apa...

Jawab Anatomi tadi memang haram la... Aku main jawab je tak pikir banyak-banyak... Result? Tunggu je la… Mungkin last dalam kelas kot…

Apa-apa pun keputusan yang keluar, aku tak kisah… Aku akan buktikan Class Test Fisiologi yang akan datang, sabtu nie, akan aku tempuhi dengan jayanya…

Amaran!!!

Jangan stress masa exam… Hancur nanti…

7 comments:

tum tum said...

nape nie redz?

cool eh..jap je awk panas nie..hm mm..bese la manusia..mood pon xley nak stabil je kan..

sy taw, awk panas jap je..da ok kan nie?

istighfar byk2..

basya!! all da best kay~

=)

Portgas .D. Ace said...

igt..
jgn koyak masa exam..
haha~

Lah said...

rilek boleh?

~Cinta Cukulet~ said...

makan cekelat byk2 hilang la stress tu huhu

.beddy. said...

jauhkan unsur2 asing waktu exam..

Tasnim Jamal said...

xpe2..man u kalah pon sbb penalty..x best langsung chelshit lwn everton final nnt..

Redz da Tsar said...

tum2>>

haha... Thankz

Portgas>>
Aku dah koyak dah dulu..
Exam pon teruk marks..

Lah>>
Lu ak puas hati ker?

Cinta>>
Taknak ah... Melekat kat gigi

Beddy>>
Thankz... Aku cuba tapi tym tue tak dapat...

Tasnim??
Lex2... haha... Aku juga merasainya.