Thursday, December 10, 2009

Kalau Dah Nama Pun Yahudi, Tambah Dengan Carlsberg... Memang Terbaik...

Salam Alaik...

Kalau je nama Israel, atau Yahudi, buat lah apa-apa pun, tetap kena pandang buruk... Hatta jaringkan gol kat Anfield, tapi tetap kalah dengan 'gol minit-minit akhir'... Kesian... Takpe la, Next Season boleh cuba lagi, kalau Top 4 la... Season nie, fokus kepada Top 4 dan Europa Cup dulu eh... Kami nak layan cubaan mendapatkan 4 piala...


"Kami tak bersalah, dia yang jatuh sendiri", kata mereka serentak

Pahang menten Liga Super... Ape kes?
KDYM Sultan Pahang memang Sultan berjiwa rakyat Pahang~
Tahniah...

10 comments:

Cikgu Jang .. said...

yahudi laknat...

hans said...

yahudi memang laknatullah
tapi aku dah terminat liverpool
xbuat macam mana
haha

Webmaster@Echam said...

YAHUDI LAKNAT!!!!!!!

nami o fish said...

weh..janganlah racist camni..nabi kita pun ada yang yahudi jugak..

kalau nko cakap zionist aku boleh terima..

orang jerman pun ada yang tak suka nazi,camtu jugak dengan orang yahudi..

p/s:malcolm glazer pun orang yahudi gak..

Hakim said...

haha..anti yahudi nmpk..
jgn lupe malcolm glazer (tuan empunya MU) pn yahudi gak..

"Glazer was the fifth of seven children in a Jewish household. He inherited his father's wholesale jewelry business." (petikan wikipedia)

Redz da Tsar said...

Nami O Fish: TQ atas teguran... hehe.. Aku sengaja melawak mem'fire' benayoun... Hehe.. Tentang Malcolm Glazer. aku tau dia yahudi... Tue sebab aku macm nak sapot FC United... hehe

GhOsToNe said...

huhuhu...

baguih n baek pnye kene kutuk!

hahaha

Mazru Majid said...

yahudi tetap yahudi..mmg laknat

hans said...

bangsa yahudi bahasa yang bongkak

nami o fish said...

to hans:

abih nak kata dari nabi ishak sampai isa semua bongkak ke?

melayu abis tak bongkak?sape yang suka buat projek kek terpanjang,lemang terpanjang,ketupat terbesar kalau tak melayu?

kalau buat benda2 tu untuk apa?untuk membongkakkan diri la.

semua bangsa sama je - dah kata manusia - sifat bongkak semua orang ada beb.