Monday, December 7, 2009

Sunyi Kembali

Salam Alaik...

Legenda 2009 melabuhkan tirainya semalam... Hiruk-pikuk sepanjang Jumaat-Ahad nie akan dirindui, bermula dengan College Day jumaat, sampailah Legenda 2009 sabtu... Ahad, melayan kunjungan rakan dari Bangalore di Malpe, melayan bola sepak persahabatan dengan sahabat Bangalore, dan bola sepak interbatch petang tadi...

Keseluruhannya, akitiviti minggu nie sangat bagus... Sangat menarik, diserikan lagi dengan kemenangan bergaya Man United dan kekalahan Chelsea serta Liverpool yang seri... Cuma diburukkan dengan berita pertahanan MAn United yang cedera...

Petang tadi, melayan inter-batch, vs Batch 25, aku turun la main sebagai DMC... Memang dah lama tak main competitive match macam nie... Sekali turun penat jugak la... Mujur la menang, dan mengangkat Batch 24 ke no-3 inter-batch... hehe... Syukur...

Legenda, menarik dengan kehadiran ramai sahabat... Food Festival juga mantap, cuma dengan persembahan tarian yang lebih-kurang-sama agak mengurangkan prestij... Tapi, takkan nak harap Legenda macam AJL pulak, kan? hehe...

Untuk pengetahuan semua, aku dah potong rambut aku... Bukan ape, saja nak kembali ke zaman INTEC... Wlaaupun tak sependek INTEC, tapi ok la... hehe...

Kehadiran rakan-rakan dari seluruh India seperti KArad, Belgaum, Bangalore, Mangalore, Davangere sangat menceriakan suasana... Rumah Raya (rumah aku) sangat meriah... Bukan senang nak tengok semeriah tue.. Last sekali meriah masa JASSI dan Raya dulu...

Dan, paling penting, kulit aku jadi semakin gelap kerana selalu berjemur sepanjang hujung minggu nie... Esok cuti, akan digunakan sebaiknya untuk berehat... Sudah kepenatan dengan aktiviti-aktiviti nie... hehe...


Gambar terkini aku boleh tengok dalam facebook.

12 comments:

hans said...

uish
best tak india?

hans said...

sorry lari topic
thanks add dkt mukabuku
nak tanya
ekau tahu x macam mana nak buat STICKY MODE dkt entry

Sang Harima said...

ceh, best la lu dapat no 3. Gua main bola kalah suku akhir je.

Nak harap kan gua sorang, payah a..hahaha.

Finaz said...

Tahniah3x... semoga team sentiasa menang dlm semua match next time..Amin..

RMY-Abelitokjoro said...

salam ziarah.. salam kenal.. abeli.. minta izin nk link kan blog mencarut ni...

Redz da Tsar said...

Hans:
No hal la.. eheh..

Harima:
Takpe2... Cuba lagi... Kitorang main liga la... Lagipun ada 5 team jer...

Finaz:
Terima Kasih... Hehe

Abeli:
Sila-sila... Terima kasih sebab masuk~

GhOsToNe said...

rehat2 serehat rehatnyew!!!!

hans said...

mana2 jer mesti ada si ghostone nih
haha

Webmaster@Echam said...

Huhhh... aok menang ke wehhhh??? Pandai yek aok main bolo.. hahhahah

Cikgu Jang .. said...

gelap takpe, sebab kat sanepun gelap2 belaka...che gone?

dzul said...

redz..ce la aok letok gambo sekitar aktiviti nih skit..keh baca cerita aok je dah terasa meriahnye. kalo aok merajin letok gambo lagi bertambah2 terasa meriahnye.

Redz da Tsar said...

Dzul: Nanti keh letak... hehe...
Bukan ape, keh tak gune lalu kamera mase nie. nunggu kamera ghodong je nir.