Tuesday, September 16, 2008

Hurmph...Agak dah...

Salam Alaik...

Sekarang, semasa aku tengah tulis blog nie, khabar tentang pemindahan kuasa masih tiada... Kalau dirujuk post aku sebelum nie, aku bg 5% je untuk pemindahan kuasa menjadi realiti pada 16 sept..

tapi, terlalu awal untuk ku berkata-kata... Masih ada 5 jam untuk hari ini (16 sept) tamat.. Tapi, mustahil la nak lompat-lompat waktu nie... Pejabat PKR da tutup dah nak bagi borang... Hahaha... Pejabat PM pon dah lengang...

Hangat-hangat Tahi Ayam je la... Tapi, 16 sept mungkin gagal... mane tau 17, 18, 19 ... Sept, sape tau? Berjaga-jagalah (Aku tujukan secara umum)!!!

p/s: Aku tak menyokong mana-mana pihak yer...Aku sekadar tulis isu semasa dan jangan tangkap aku masuk ISA pulak nanti,...

7 comments:

fakhrullah said...

tgkp je budok ni...
masuk ISA..grrr..

manusie said...

td ak tbace mne ntah
kabo nye tarikh peralihan kuase
da ditunde ke 20sept bsamaan tarikh anwar kne tgkap dlu..xtau btol idak
bkan leh caye sgt diorg ni

HAMIDI BIN SARIF said...

entoh lahh, aku ni pun x tau sgt sape yg benar, kalau berjaya lah huhuh kite buat dono je lah, nk kabo pun x kena, tp jg risau lah sgt yg ptg pahang still dibawah bn kan

Redzwan Abdullah said...

Scott>>
Tangkap la...

Manusia>>
Ye ke?
Ikot la...

Midi>>
BN ke tak, lantak la...
Aku kat S.Alam...
Hahah...
BN ke PR k, same je rasenye...
Takde beza pon...

poyotito's said...

gua syak 20hb la..
tapi tu la politik2 ni mana gua amik port sangat

sultan said...

ntah2 september lain taun kot...

nadz- said...

muahaha..16sept?? wtf~
nak sgt jd PM amik laaa...
ako xheran kat DSAI..
SAPP kuar BN...muahaha..
lantak ko laa SAPP..bkn semua
pon yg kuar...
malaysian leader ni kena tgk
gak youth thinker...hohoho..
ikut paler depa je, susah laa..