Sunday, September 7, 2008

Thankz kekawanku...

Salam Alaik...

Semalam aku memenuhkan separuh dari siangku untuk tidur... Haha... Ini disebabkan aku melayan citer Bleach da Movie, Sutun2 dan CJ7... Sedar tak sedar dah pukul 4am, masa yang Amir selalu kejut kitorang untuk sahur... Tapi kali ini bukan kami yang kena kejut, tetapi kami yang mengejutkan dia... haha...

Petang itu, aku dan rakan-rakan lelaki sekelasku berbuka di Pak Li Kopitiam... Aku mengagak peristiwa ini sekadar biasa sahaja... Tetapi aku dikejutkan dengan hadiah Bday aku, seekor patung CJ7 saiz sebenar... Muahaha... Thankz sesangat... Terkejut aku... Kirenye suprise tue menjadi la...

Malam tue aku layan football manager sampai kul 3am dan refuse untuk join dak-dak nie sahur... Sorry... Assignment berlambak, tetapi fm yang diutamakan dulu... Tym banyak asgnmt nie la yk game dtg... Hampeh...

Hari ini, meneruskan tradisi bangun lambat dengan bangkit pada jam 11am... Haram... Bulan puasa pon nak bgn lambat..Teruk betul... Kini, aku sedang bersiap siaga meneruskan asgnmnt tahap karma aku... Bermula dengan tutorial ESL... haha... here i come, asgnmt...

4 comments:

aya hidayah said...

cj7.....

hurm, i got 1....!(+_+)

Demang Lebar Daun said...

Persoalan yg sdra kemukakan tlh dijawab di http://waadat.blogspot.com
Terima kasih.

impreza3463 said...

tulah...
nak sgt amek fm tu dari aku...
kan dah sangap men...
mane2 game manager mmg sangap n susah nak dihentikan...wawawa

rahimin idris said...

hahaha selamat berjuang!