Tuesday, September 23, 2008

Aku Sangat....

Salam Alaik...

Malam Sebelum Biologi...

Aku sangat penat
Aku sangat tidak boleh tidur
Aku sangat Stress
Aku sangat lapar

Semasa Biologi

Aku sangat mengantuk
Aku sangat pening kepala
Aku sangat mamai
Aku sangat tidak boleh jawab dalam keadaan begitu

Selepas Biologi

Aku sangat stress
Aku sangat berharap Bio aku tak pergi sampai D
Aku sangat nak tidur awal malam nie

Huhu...
Luahan perasaan... Aku memang tak boleh jawab bio tadi... Kehidupan aku sebagai dark knight memang mengganggu aku... Aku dah dilanda insomnia... Esok Chemy, aku harapkan yang positif... Aku nak pastikan aku betul-betul fit setelah 3 paper sebelum ini aku tak fit...

Math-aku tidur sejam je
ESLS-aku ada interview ka Subang pagi tue, exam petang
Bio-aku tak dapat tidur

Aku kena balas dendam... Aku kena dapat A Chemy dan Malay esok...

p/s: Amaran, sebab-sebab di atas bukan direka sebagai alasan jika aku dapat result teruk trial nie...

11 comments:

beddy said...

moga dpt A tuk chemy n malay..
A gak tuk 3 paper b4 diz k..
never giv up..
huhu..
btw,tdo la awl sket..
meh aq share care nk elak insomnia..
ce ko try ngaji ke b4 tdo..
bace la doa2 yg pat0t..
insyaAllah..

padelkopak said...

bro!!lu ni skul menengah lagi ker??or da msk u??klu stil @ skul...meh sini aku ajarkan!!!gerenti skor...skor gol sendiri la...hehe

chika said...

ahahaha.
aim A trOs ntuk kemisteri.
baaaapaaaakkk aahhh!
aku salute tabik spring 10 kali.
OhOHoHOhOHoHOhoOOo!

siyes aku tdk mOod langsung nak stadi ntuk sOk.

aku sudey nampak hari raya.

oh indah sungguh pagi raya.

Dzulkarnain Mohamad said...

rilek je..aku dulu pn mcm kau nih jugak..ni dinamakan demam exam

poyotito's said...

peh..betul punya student lu nih!!

fakhrullah said...

emm..
ni ptua den..
lu rebus buku lu y nk exm..
buat berbuka....

komfem...

resepi zaman berzaman

rahimin idris said...

hero memang kalah dulu hahaha

tum tum said...

jaga diri leklok..jgn sampai jatuh sakit..

sultan said...

peh... ko amik paper2 sume yg aku dpt..... arghh... x yah ckp la. memalukan...

Muhammad Azli Shukri said...

moga dapat cemerlang dalam exam..

Redzwan Abdullah said...

Beddy>>

Terima kasih atas semangat yang diberikan...

PAdel>>
Aku da kat pra-U... takpe, ko bleh ajar gak lg...

chika>>
Aku cuba aim... Tapi miss la... hahaha...

dzul>>
Demam exam? Teruk gak la aku... hahah... tak penah aku demam sampai camni sekali...

poyo>>
Kalo tak camne lagi?

scott>>
ha... idea bijak... macam tak logik jer..

Rahimin>>
Aku dah kalah byk kali dah... hero kah ini?

Tum-tum>>
baik lah... akanku cuba...

Sultan>>
Ala, dgn aku pon nak malu...gitau je la...

Azli>>
terima kasih ta sokongan...