Sunday, September 14, 2008

Redz: Dark Knight

Salam Alaik...

Aku tidor jam 5am tadi setelah melakukan qiamullail sejak dari jam 10pm... Qiamullail yang agak baik dan berjalan lancar... Dipenuhi dengan Football Manager dan Biologi SACE Workbook...

Aku tido pagi tue, dan aku bangun setelah seekor panda mengejutkan aku... Aku dengan poyo bertanya, "Weyh, kul bape skang?"

Panda tue jawab "2pm"

Aku pon bangun n mandi...

Pastu aku lepak atas sofa, pegang buku bio dan CJ7, aku teruskan peniduran aku untuk llagi 3jam... Kirenye aku bangun jam 5.30pm la...

Adakah aku seorang Dark Knight? Berjaga diwaktu malam, tido di waktu siang? Huhu...

"Aku ialah dark knight atau dark knight ialah aku?"

7 comments:

fakhrullah said...

kpale hotak deme dark night..
tu membutakan diri

Demang Lebar Daun said...

Hantam saja la labu...

nadz- said...

setannxxx...itu tido..xde kaitan dgn dark night...xtra sleeping adelaa..

Redzwan Abdullah said...

scott, demang, nadz>>
haha...kreatif dan inovatif

sultan said...

mak oi... tdo jarak jauh. x pun tdo marathon...

rahimin idris said...

kau ni nak jadi apa? melawan hukum alam?
tapi aku dulu macam tu jugak!
hahaha

Redzwan Abdullah said...

Sultan>>

Haha... Thankz... Bagus gak frasa 'tido jarak jauh' tue...

Min>>
Ala, standard ar, time cuti+budak remaja lagi...
Memang melawan hukum alam..