Wednesday, September 24, 2008

Kalau aku dapat kereta Mercedes sebuah, aku akan...

Salam Alaik...

Esok, paper last... Malay Study... aku masih berharap aku dapat tidur lena memalam... Baru kini aku mengerti betapa nikmatnya dapat tidur... Huhu... Bagaimanakah makhluk insomnia dapat tahan tak tidur setiap malam? Bosan, borink, tak de ape nak buat... huh...

Baru tadi aku shopping raya... Baju belang-belang... Macam banduan plak... Sesuai la 'Bang Duan'... Haha... Harga pada mulanya ditaruh RM35... Tetapi dengan berkat kesabaran aku, aku berjaya membunuh keegoan brader tue sehingga baju tue menjunam sampai RM27... Nak mintak RM25... Tapi dah tak logik la pulak...

Pagi tadi, aku jawab Chemy setelah berjaya tidur selama 3 jam, dari jam 6am sampai 10am... Hakikatnya memang aku dah jadi kelawar atau dark knight sekarang...Mujurlah Chemy start 11.30am... haha... dan, yang menyedihkan aku, harapan ku untuk A kini hanya kepada Malay Study... Chemy tadi aku tak cukup masa kerana asyik dan menjawab dengan amat sempoi sekali... Tak sangka, selama ni aku jawab Chemy takde la terdesak sangat masa, tapi kali ni memang tak cukup langsung...

Esok, lepas Malay Study, dalam jam 1600, aku akan bergerak ke Jerantut... Balik raya weih.. tak sabar nak berbuka kat rumah... ak sabar nak jamu murtabak Sopi... Tak sabar nak lepak atas atap... Haha... Esok aku balik dengan Zul @ impreza... Aku mungkin sampai kat umah jam 2030...

Malam tadi, Man United menang 3-1 dengan Boro... Gol dari Ronaldo, Nani dan sorang lagi aku tak tau...Alhamdulillah... Walau setan kena ikat sekarang, tetapi Setan Merah dah tunjuk balikk tongkat dia... habis la Arsenal, Chelsea, n Liverpool pasni...

Ini 'mungkin' post terakhir aku dalam bulan september nie... Aku nak berehat panjang kat Umah...Terima kasih kepada semua yang hantar komen dalam post semalam 'Aku sangat'...
Apa-apa pun, kita sambung lepas raya-MUNGKIN...

________________________________________________
Salam Syawal kepada yang membaca blog aku... Kepada makhluk yang terasa dengan entri aku, mintak maaf bebanyak... Kepada yang aku buat salah, aku mohon ampun... kalau ada tak puas hati, datang la umah aku... Boleh kite setel cara Islam... haha... Kepada rakan-rakan blogger, selamat aidil fitri...
________________________________________________

Adios...

p/s sorry entri aku tak tersusun..aku nak pack baang pasnie...haha... so long sucker....

2 comments:

padelkopak said...

sama la juga ngan aku....selamat hari raya gak!!maaf zahir dan batin....kim slm org jerantut....moh beraya kuantan....

rahimin idris said...

woi, nyanyi lagu balik kg skali!