Monday, September 22, 2008

Hadoh.... Stressnyer...

Salam Alaik...

Aku tak stress sebab man United seri dengan Chelsea, tapi aku stress sebab aku tak dapat tidur lagi... Dah pukul 3am tapi mata tak bleh nak pejam padahal esok aku ada exam Math kul 7am... Tolong aku....

Aku nak tidur...Aku takde insomnia...

Ada petua tak nak tidur cepat dan senang selain daripada baca buku Biologi?

4 comments:

rahimin idris said...

laaa, dah tukar baju blog kau ni. ingat blog sape tadi!

yoshz said...

Pak chu ching sudah!!

Haha.

Redzwan Abdullah said...

Rahimin>>
Saje nak tukar angin...

Yoshz>>
Sesungguhnya aku tak tau ape yang ko cakap nie...

Muhammad Azli Shukri said...

salam singgah